Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Великодолинська селищна рада» (код ЄДРПОУ: 04379410) був реорганізований і увійшов до складу Великодолинської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

Щодо роботи закладів охорони здоров’я та перспектив медичного обслуговування громадян

Великодолинська селищна рада інформує мешканців громади щодо питань роботи закладів охорони здоров’я та перспектив медичного обслуговування громадян.

Медична допомога мешканцям Великодолинсьської громади у теперішній час надається двома підприємствами: комунальним некомерційним підприємством Овідіопольської селищної ради «Овідіопольський центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП Овідіопольської селищної ради «Овідіопольська лікарня».

Послуги вищевказаними підприємствами надаються тимчасово, до моменту отримання Великодолинським комунальним підприємством необхідних медичних ліцензій та укладення  договорів з Національною службою здоров’я України.

Слід зазначити, що враховуючи вимоги медичної реформи, яка проводиться в Україні, залишити терапевтичне відділення у тому вигляді, як воно існує зараз не має можливості. При цьому заплановано створення денного стаціонару на 30 ліжко-місць, у якому буде надаватись необхідне лікування мешканцям нашої громади.

« повернутися до списку новин

rada.org.ua - портал місцевого самоврядування


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *